PRILIKA ZA INVESTITORE Građevinsko zemljište 84306 m2 s 2 kuće i štala za 50 konja

ID Kod123


Prodaje se građevinsko zemljište površine 84306 m2 s vlastitim izvorom vode.
Link za video:
https://www.youtube.com/watch?v=p4R8AS0W5zw

Ovo građevinsko zemljište nudi raznolike investicijske mogućnosti. Zamišljeno je bilo kao imanje za uzgoj konja ali nije nužno da se u te svrhe koristi.

Opis nekretnine: dvije kuće (nova namještena kuća površine 120 m2 te stara kuća površine 407 m2.) , gospodarska zgrada- štala površine 696 m2, uređena po svim standardima za uzgoj cca 50 konja, zemljište 84306m2. Prva kuća prizemnica sa tri prateća objekta (starija). Kuća, drvena, P+Pk, novogradnja, sa terasom, grill, imanje ograđeno željeznom i drvenom ogradom, u izuzetno lijepom stanju, održavano, adaptirano,


Na građevinskom zemljištu uz drvenu kuću nalazi se drvena kućica za srne, na zemljištu su voćke i borovi.. Asfaltirana cesta u dužini 1200 m sa postavljenom rasvjetom, cijelo imanje je ograđeno.
Mogućnost kupnje i susjednih zemljišta.

Sve je ucrtano u katastru, uredno vlasništvo.

Jedan dio zemljišta se nalazi u zoni R4 - izgrađeno građevinsko područje športsko- rekreacijske namjene, a jedan dio u zoni T2 - neizgrađeno građevinsko područje ugostiteljsko turističke namjene

Vlastiti izvor vode - dva bunara(ispitana na Institutu-vrhunske kvalitete), struja, kanalizacija, lokacijska i građevinska dozvola.
Blizina autoceste, jezera i aerodroma.

Mogućnost proširenja i više od 20 hektara. U neposrednoj blizini nalazi se eko imanje Biovega.
Na zemljištu je moguće realizirati razne ideje, te je lokalna uprava spremna pomoći u svim pogledima daljnjih investiranja. Budući da se imanje nalazi na 2 posjedovna lista, u mogućnosti je prodati jedan dio površine cca 6 hektara i drugi dio, površine cca 3 hektara.
U susjedstvu postoje lovišta, ribolovna područja, športska zračna luka, izvrsna prometna povezanost itd.
Na zemljištu je moguće realizirati razne ideje, te je lokalna uprava spremna pomoći u svim pogledima daljnjih investiranja.Postoji i pismo namjere lokalne samouprave o oslobođenju plaćanja komunalnih naknada u slučaju daljnjih investiranja)
Mogućnost kompenzacije.....dogovor....obročno plaćanje.... Energetski razred C... Vlasnik 1/1

Cijena na upit i pregovore
Dozvole
  • Građevinska dozvola
  • Vlasnički list
  • Uporabna dozvola
Svojstva lokacije
  • Ruralna sredina
© 2020 NEKRETNINE LORI - sva prava pridržana
Web by: NEON STUDIO Powered by: NEKRETNINE1.PRO
Ova web stranica koristi kolačiće i slične tehnologije kako bi vam pružila najbolje korisničko iskustvo, uključujući personalizaciju oglašavanja i sadržaja. Klikom na prihvaćam, prihvaćate sve kolačiće.